Çarşı Grubu Da 1 Mayıs Kutlamalarına Katıldı

Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı, Taksim'de 1 Mayıs kutlamalarına katıldı. Taraftarlar, aynı zamanda Beşiktaş lehine de...

Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı, Taksim'de 1 Mayıs kutlamalarına katıldı. Taraftarlar, aynı zamanda Beşiktaş lehine de uzun süre tezahüratta bulundu.

Taksim'de 1 Mayıs kutlamalarına çok sayıda sivil toplum örgütünün yansıra Beşiktaş'ın taraftar gruplarından Çarşı da katıldı. Yaklaşık 50 kişilik grup ellerinde Beşiktaş bayraklarıyla miting alanına kortej eşliğinde girdi. Burada 1 Mayıs ile ilgili sloganlar atan Çarşı grubu, 1 Mayıs bayramını coşkuyla kutlarken, aynı zamandan ellerinde bulunan meşaleleri de yakarak renkli görüntüler oluşturdu.

Reklam
Reklam

Öte yandan Çarşı grubu uzun süre "Faşizme hayır", "Çarşı faşizme karşı" şeklinde sloganlar attı. Daha sonra olaysız bir şekilde miting alanını terk eden grup, zaman zaman da Fenerbahçe taraftarlarının aleyhine sloganlar attı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: