ÇARŞİAD'dan Senko Tekstil'e plaket

Samsun’da Çarşamba Sanayici işadamları Derneği (ÇARSİAD) yönetimi, bünyesine yeni katılan Senko Tekstil'in sahibi iş adamı...

Samsun’da Çarşamba Sanayici işadamları Derneği (ÇARSİAD) yönetimi, bünyesine yeni katılan Senko Tekstil'in sahibi iş adamı Hüseyin Karaman’a yaptığı yatırımlar için plaket verdi.

ÇARSİAD binasında, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Toraman, Onursal Başkan Kadir Ertan, Başkan Yardımcıları Yüksel Arabacı ve Yaşar Açar ile Yönetim Kurulu Hüseyin Köksal, yeni üyeleri Hüseyin Karaman ile bir araya geldi. ÇARSİAD yönetimi, Salıpazarı ilçesine büyük yatırım yapan Hüseyin Karaman’a ülke ve ilçe ekonomisine sağlamış olduğu istihdam dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Reklam
Reklam

ÇARSİAD üyesi olmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Senko Tekstil'in sahibi iş adamı Hüseyin Karaman, iş adamlarının bir çatı altında toplanmasıyla birleşen güçlerin daha büyük yatırımlara döneceğini ve daha büyük istihdamlar sağlayacağını söyledi. Bünyesinde 300 kişi çalıştığını hatırlatan Karaman, yakın zamanda 100 kişiye daha istihdam sağlayacağını belirtti. İş adamı Karaman, kimsenin işsiz kalmasına gönüllerinin razı olmadığını, halkın refah bir hayat sürmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ve bunu ÇARSİAD’a katılarak daha da ileriye götürecekleri yönünde açıklamada bulundu. Karaman ayrıca Salıpazarı ilçesine yatırım yapmak isteyenlere kendi sektöründe makine ve iş garantisi vereceğini sözlerine ekledi.

ÇARSİAD yönetimi, iş adamı Hüseyin Karaman’ın üye olmasından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını dile getirerek, yaptığı yatırımlar ve sağladığı istihdamlar nedeniyle plaket takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz