Çarşıdan Geriye Yanmış Eşyalar Ve Demir Yığını Kaldı

Ankara’nın Altındağ ilçesinde meydana gelen yangında Yunus Emre Çarşısı’nda bulunan 680 dükkan kullanılamaz hale geldi....

Ankara’nın Altındağ ilçesinde meydana gelen yangında Yunus Emre Çarşısı’nda bulunan 680 dükkan kullanılamaz hale geldi. Yanan dükkanlar ve içindeki eşyalardan geriye demir yığını kaldı.

Yangın esnasında otoparktan kurtarılamayan araçlar bugün çıkarıldı. Otoparkta meydana gelen su birikintisi ise yangının büyüklüğünü gözler önüne seriyor. Dün geceden arta kalan görüntüler ise yangının büyüklüğünü gösteriyor. İtfaiyenin çalışmalarının devam ettiği çarşıda dükkanlardan geriye kalan malzemeler göze çarpıyor.

Reklam
Reklam

Çarşı mescidin üst kısmında bulunan dükkanlardan geriye metal ve demir eşyalar kaldı. Esnaf yangından sonra dükkanlarından geriye malzemeleri toplamak için çarşının içine girdi. Yangın sonrası çöken tavan çarşının içinde yürümeyi zorlaştırıyor. Hala yoğun duman ve isin bulunduğu enkazda nefes almakta zorluk çekiliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: