Carvalho: "Kazanmak için atmamız gerekiyor"

Portekiz'in 38 yaşındaki deneyimli stoperi Ricardo Carvalho, golsüz biten Avusturya maçında kendilerinin daha iyi takım olduğunu belirterek, "Kazanmak için yine her şeyi yaptık. Ancak, kazanmak için gol atmamız gerekiyor." yorumunu yaptı.

Portekiz'in 38 yaşındaki deneyimli stoperi Ricardo Carvalho, Avusturya ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

İşte Ricardo Carvalho'nun maç sonu flaş röportajdaki sözleri...

"İzlanda maçına göre her şey daha farklıydı ve kazanmak için yine her şeyi yaptık. Ancak, kazanmak için gol atmamız gerekiyor. Yine de, iyi olan takım biziz ve kalitemizi sahada gösteriyoruz. Şimdi tekrar zirveye dönmemiz gerekiyor.

Bazı maçlarda böyle olabiliyor, ne yazık ki bir sürü fırsat buluyorsunuz ama gol atıp kazanamıyorsunuz. Her iki maçta da çok pozisyon bulup atamadık. Ancak, takım olarak kalmalı ve kendimize inanmayı sürdürmeliyiz. Şu an, Macaristan'ı yenmek istiyoruz."

Reklam
Reklam

"BASKIYA ALIŞKIN FUTBOLCULARDAN KURULUYUZ"

"Futbolda baskıyla oynamaya alışkın oyunculardan kurulu bir kadromuz var. Çok tecrübeliyiz. Buna nasıl reaksiyon vermemiz gerektiğini biliyoruz. Bu durumu kabullenip, bir sonraki maçımızı kazanacağız."