Carvalho'dan Inter'e yeşil ışık

Chelsea'nin Portekizli oyuncusu Carvalho, sakatlığı döneminde kendisiyle ilgilenmeyen Chelsea'den ayrılıp Inter'e gitmeye sıcak baktığını belirtti.

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar yüzünden yalnızca 18 maçta forma giyebilen 31 yaşındaki Carvalho, Serie A Şampiyonu Inter'in transfer listesinde olduğunu öğrenince İtalya'ya gitmek istediğini açıkladı.

Daily Star'a konuşan Carvalho, "Beş yıldır Chelsea forması giyiyorum ve dört sezonum çok iyi geçti. Geçen sene sakatlıklarla boğuştum. Bu yüzden Chelsea'ye de katkı sağlayamadım. Sakatlığım süresince kulübüm bana destek olmadı. Özellikle Chelsea'deki dört sezonun ardından bana daha fazla yardım etmeliydiler, Bana karşı olan tavırları beni mutsuz etti. Chelsea'deki günlerimin sonuna geldiğimi düşünüyorum ve Inter gibi büyük bir kulübün benimle ilgilenmesi beni fazlasıyla mutlu etti. Benim için yeni bir heyecan ve İtalya'da forma giymeyi elbette isterim" diyerek Inter'e yeşil ışık yaktı.

Reklam
Reklam

"Mourinho'yla çalışmak isterim"

Eski hocası Mourinho hakkında da konuşan Carvalho, "Mourinho, beni herkesten daha iyi tanıyan bir hoca. Beraber büyük başarılara imza attık. Hırslı bir hoca ve mükemmeliyetçi. Kulüplerin anlaşmasını beklemeliyiz. Jose Mourinho ile tekrar beraber çalışmak isterim" diyerek sözlerini tamamladı.