Casper Nırvana siyah

Klasik dizüstü bilgisayarların performansından vazgeçmek istemeyenler için, %20 daha ince tasarımıyla tercih sebebi olan Casper Nirvana CKY serisine, füme rengin ardından, siyah da eklendi

Oyun tutkunu gençler bu ürünle aradıklarına kavuşacak

Teknoloji dünyasının baş döndüren gelişimini anında tüketiciyle buluşturan Casper markası, şimdi performans ve oyun canavarı Nirvana CKY Siyah ile karışımızda. Bilinen dizüstü bilgisayar anlayışına yeni bir boyut kazandıran Casper, CKY serisiyle standart 15,6” dizüstü bilgisayarlara oranla yüzde 20 daha ince tasarıma imza atmıştı. Şimdi de siyah rengin büyüsüyle, sektöre farklı bir soluk, kullanıcıya yeni bir performans ve fiyat seçeneği sunuyor.

Reklam
Reklam

İnce Tasarım Yüksek Performansla O Hep Yanınızda

Casper Nirvana CKY Siyah, 500 GB’tan ve 1 TB’a kadar depolama seçeneği sunuyor. Ayrıca düşme, sarsıntı gibi durumlarda oluşan şoklara karşı sabit diski koruyan G-Sensör teknolojisine sahip. Intel ® Core ™ i3 ve i5 işlemciler de fiyat performansı açısından kullanıcının kararına bırakılmış. CKY Siyah 15,6” HD LED geniş ekran, şık kasa tasarımı, ilgi çekici iç dizayn ve led ışıklarla tasarlanmış hoparlörlerle göz doldururken, yüksek bellek kapasitesi ve 2GB ekran kartı ile ideal dizüstü deneyimini sunuyor.

Geniş Kitlelerin Tercihi

Oyun tutkunu gençler bu ürünle aradıklarına kavuşmuş olacak. Performanstan ödün verilmeyen teknik donanımla hem iş dünyasının hem de eğlencenin vazgeçilmezi Nirvana CKY Siyah 1098 TL’den başlayan uygun fiyat avantajıyla da dikkat çekiyor.