Çat Belediye Başkanı Şibli Saydın:

Erzurum’un Çat ilçesi Belediye Başkanı Şibli Saydın, ilçe halkının refahı için ellerinden gelen hizmeti yapmaya...

Erzurum’un Çat ilçesi Belediye Başkanı Şibli Saydın, ilçe halkının refahı için ellerinden gelen hizmeti yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Bağımsız aday olarak belediye başkanlığını kazanan ve 2011 yılında AK Parti’ye katılan Çat Belediye Başkanı Şibli Saydın, “İlçe halkı için hizmete devam ediyoruz.” dedi.

Kısıtlı imkanlara rağmen birçok şey yaptıklarını ifade eden Saydın, “İlçemizde asfalt, karo, bordür çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu sene 4 kilometre soğuk asfalt yaptık 8 bin 500 metre kare sıcak asfalt yapım çalışmasına da başladık.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Başkan Saydın, belediye imkanlarıyla yol süpürme makinesi aldıklarını ifade ederek Çevre ve Şehircilik Bakanlığından birkaç ay içerisinde sıkıştırmalı çöp aracı alacaklarını sözlerine ekledi.

SUKAP projesi kapsamında Çat ilçesinin alt yapısının düzenlenmesi için çalışmalar yaptıklarını kaydeden Başkan Saydın, “Bu proje kapsamında alt yapı bütçesinin yüzde 50’ini İller Bankası karşılayacak. Yüzde 50’i ise belediye bütçemizden karşılanacak.” dedi.

Öte yandan Başkan Saydın, ilçedeki yol yapım çalışmalarına katkıda bulunan Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: