Çat-Karlıova Yoluna Çığ Düşmesi

Çat-Karlıova karayolunda karla mücadele çalışması sırasında çığın altında kalan iş makinesi operatörünün cansız bedenine ulaşıldı.

Çat-Karlıova karayolunda karla mücadele çalışması sırasında çığın altında kalan iş makinesi operatörünün cansız bedenine ulaşıldı.

Çat-Karlıova ilçelerinin bağlantısını sağlayan Kirişli mevkisinde yol açma çalışmalarına katıldığı sırada çığın altında kalan iş makinesi operatörü Muammer Yalçın'ın cesedi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü ekiplerinin yardımıyla 1 saatlik çalışmanın ardından bulunduğu yerden çıkarıldı.

Yalçın'ın cesedi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne ait ambulansla Çat Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Yaklaşık 13 yıldır Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü'nde görev yaptığı öğrenilen Yalçın'ın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Karayolları 12. Bölge Müdür Yardımcısı Arif Polat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çat-Karlıova ilçeleri arasındaki karayoluna çığ düşmesi sonucu kapanan yolu açmak için çalışma başlattıklarını, bu sırada ikinci kez gelen çığın bir iş makinesinin üzerine düştüğünü söyledi.

Muammer Yalçın'ın kullandığı iş makinesiyle çığın altında kaldığının öğrenilmesinin ardından bölgeye ekiplerin sevk edildiğini ifade eden Polat, "Çok üzgünüz, arkadaşımız karda kapanan karayolunu açmak için çalışırken çığ altında kalarak öldü. Çok değerli bir personelimizdi, Allah rahmet eylesin" dedi.

Bu arada yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Erzurum-Bingöl karayolu Çat-Karlıova mevkisinde yol açma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Muhabir: Hasan Özkal

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: