ÇATAK Programı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nca desteklenen Çevre Amaçlı Tarımsal Arazilerin Korunması (ÇATAK) adlı programın uygulama alanının Sivas'ta 10 bin dekara

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nca desteklenen Çevre Amaçlı Tarımsal Arazilerin Korunması (ÇATAK) adlı programın uygulama alanının Sivas'ta 10 bin dekara ulaştığı bildirildi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, ÇATAK Programı kapsamında 2012 yılı çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.

Programın uygulandığı merkeze bağlı köylerle Şarkışla, Hafik, Ulaş, Kangal, Gemerek, Yıldızeli ve Zara ilçelerinde çiftçilerle 2012 yılında 48 yeni sözleşme imzalandığı kaydedilen açıklamada, programın uygulama alanının 10 bin dekara çıkarıldığı ifade edildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, üreticilere bu yıl 448 bin 830 lira hibe ödemesi yapılacağı bildirildi.

Muhabir: Önder Felek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: