Çatak’ta Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Van’ın Çatak İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Türkçe ve Kürtçe okuttuğu mevlide...

Van’ın Çatak İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Türkçe ve Kürtçe okuttuğu mevlide vatandaş büyük ilgi gösterdi.

Çatak İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası sebebiyle Merkez Camisi'nde mevlit okutuldu. Mevlit programına Çatak ilçe Belediye Başkanı Emin Babur, Çatak İlçe Emniyet Amiri Yılmaz Tamtürk, kamu kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Mevlidin Türkçe ve Kürtçe okutulması ise katılanlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Yapılan etkinliklerle bir hayli mutlu olan Çatak halkı, kendilerine gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını belirtirken, Çatak ilçe Belediye Başkanı Emin Babur ise, "Bölgemizin birlikteliğe ve sakinliğe ihtiyacı vardı. Biz yöre insanı olarak bu sıkıntıların bitmesini istiyoruz ve şunu özellikle belirtmek istiyoruz ki; Yıllardır süregelen ve on binlerce canın gitmesine maddi ve manevi büyük kayıplara neden olan bu terör sorunun bitirecek en büyük gerçek inançtır. Umarım bu güzel hafta ülkemize barış mutluluk getirir" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: