Çatalağzı Belediye Başkanı Alim'den Ziyaret

 Çatalağzı Belde Belediye Başkanı Mehmet Alim, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Eyüp Alabaş'ı ziyaret etti.

Çatalağzı Belde Belediye Başkanı Mehmet Alim, Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alabaş'ı ziyaret etti. Alim, yaptığı konuşmada, yapımı devam eden Çatalağzı ve Havalisi Şehitler Anıtı konusunda görüş alışverişinde bulunmak için ziyarete gerçekleştirdiklerini söyledi. Çatalağzı'nda şehitleri yad etmek için böyle bir anıt yapmayı düşündüklerini belirten Alim, "Anıt inşa çalışmalarımız devam ediyor. Başkanımız da bu konuda her türlü desteği verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi. GMİS Genel Başkanı Alabaş da Belediye Başkanı Alim'e, anıt için yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: