Çatalçam'a Çok Amaçlı Hizmet Merkezi

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Çatalçam'a da çok maçlı hizmet merkezi yapmak için proje çalışmalarımızın...

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Çatalçam'a da çok maçlı hizmet merkezi yapmak için proje çalışmalarımızın sonuna geldik" dedi.

Çatalçam bölgesinin sürekli geliştiğini, buna paralel olarak nüfusunun arttığını, artan nüfusun sosyal ve kültürel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla çalışmalar yaptıklarını dile getiren Başkan Metin Burma, "İlçemizin her yerinin gelişmesi ve çağdaşlaşması için projeler üretiyoruz. Projelerimizde bölgelerin ihtiyaçlarını ve halkın isteğini de göz önünde bulunduruyoruz. Bölge halkının düğün salonu ve kapalı pazaryeri yapılması konusunda yoğun talep ve istekleri vardı. Biz de bunu göz önüne alarak çalışmalarımızı başlattık. 'Çatalçam Çok Amaçlı Hizmet Merkezi' adını verdiğimiz bir proje hazırlıyoruz. Hazırlıklarımız son aşamaya geldi" dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Burma şöyle devam etti: "Halkımız buraya gelerek yalnızca düğününü, kınasını, nişanını, sünnetini, toplantısını yapıp, pazarını görmeyecek, ayrıca evine, aracına ne lazımsa Samsun'a gitme ihtiyacı hissetmeden küçük sanayiye yönelik dükkanlardan alabilecek. Bu tesisin bölge halkının pek çok ihtiyacına birden cevap vereceğine ve bulunduğu yere önemli oranda değer katacağına inanıyor ve hayata geçirmek için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: