Çatalzeytin’de Atatürk Lisede Düzenlenen Programla Anıldı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk 74. Ölüm yıldönümünde Çatalzeytin Şehit Engin Açıkgöz Çok Programlı Lisesinde...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk 74. Ölüm yıldönümünde Çatalzeytin Şehit Engin Açıkgöz Çok Programlı Lisesinde düzenlenen programla anıldı.

Saat 08.45’te Coğrafya Öğretmeni Umut Ertek’in sunumuyla Atatürk Anıtına çelenkler konuldu. Kaymakamlık çelengini Kaymakam Vekili Vali Yardımcısı Atilla Kantay, Garnizon Komutanlığı çelengini Yüzbaşı Mehmet Akbuz, Belediye Başkanlığı çelengi Belediye Başkan Vekili Macit Doğan, AKP çelengini İlçe Başkanı Sinan Karadağ, CHP çelengini İlçe Başkanı Sami Ercan, MHP çelengini İlça Başkanı Ahmet Demir, Esnaf ve Sanatkarlar Odası çelengini Başkan Vekili Nail Özcan, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi çelengini Başkan Vekili Erol Özbay koydular. Anma programına katılan CHP’liler yakalarına siyah kurdele taktılar.

Reklam
Reklam

Saat 09.05’te sirenler çalmaya başladı. 2 dakikalık saygı duruşundan sonra istiklal marşı söylendi. Çatalzeytin Şehit Engin Açıkgöz Çok Programlı Lisesindeki program saat 09.30’da Tarih Öğretmeni Cengiz Ekiz’in sunumuyla başladı. Kimya Öğretmeni Oya Çelik yaptığı konuşmada “Atatürk’ün ruhu ve aşkı yüreğimizdedir. Eserlerini ve kurduğu cumhuriyeti yaşatacağımıza söz veriyor. Onu minnet ve rahmetle anıyoruz” dedi.

Öğrenciler Fatih Yelkenci ve Nazmiye Çetinkaya birlikte Atatürk ile ilgili şiirlerini okudular. Öğrenciler Ahmet Muhammet Çetinkaya ve Merve Öztürk Atatürk Kronolojisini okudular. Öğrenci Emre Özcan ve öğrenci Bahar Ünal Atatürk ile ilgili şiirler okudular. Anılarla Atatürk video gösterimi yapıldı. Öğrenciler Hakan Akçay ve Çağla Aydın yurtiçi ve yurtdışında Atatürk için söylenenleri aktardılar. Program öğrenci Çilem Ekiz’in Atatürk’ü anlatan kompozisyonuyla saat 10.15’te sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: