Çatalzeytin'de Yol Çalışmaları

Çatalzeytin Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından 2014 yılı yol çalışmalarının başlatıldığı bildirildi.

Çatalzeytin Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından 2014 yılı yol çalışmalarının başlatıldığı bildirildi. Birlik Müdürü Ergün Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2013 yılında planlanan çalışmalarının bittiğini hatırlattı. 2014 yılı çalışmalarına Çağlar ve Kaymazlar köyleri grup yolunda başlandığını aktaran Öztürk, "Yol genişletme ve alt yapı çalışmalarıyla işlere başladık. Bu çalışmalarımızı yoğun bir şekilde devam ettirip başarılı bir şekilde tamamlayacağız inşallah. Çalışmaların ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz