Çatı temizleme çalışmaları başladı

Küre kent merkezinde çatılarda oluşan buzlar ve büyük kar kütlelere yönelik temizleme çalışmaları vatandaşlarca başladı.

ÇATI TEMİZLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Küre kent merkezinde çatılarda oluşan buzlar ve büyük kar kütlelere yönelik temizleme çalışmaları vatandaşlarca başladı.

Pazar gününden itibaren yağan kar yağışı çatı ve damlarda bir metreyi bulan birikimlere neden olurken; vatandaşlarca kendi imkanlarıyla çatı ve dam temizliği çalışmaları yapılmaya başlandı. Hava sıcaklıklarının ise eksi derecelere düşmesiyle birlikte binaların çatılarında oluşan buzul ve sarkıkların tehlike yaratmaması için kent geneline Küre Kaymakamlığı’nca uyarılarda bulunuldu.

Reklam
Reklam

Küre Kaymakamlığı’ndan konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada :

‘’ İlçe merkezinde binalardan sarkan ve boyları yaklaşık 1 ile 1,5 metreyi bulan buz kütleleri halkımız için tehlike oluşturuyor. Olumsuz durumlar yaşanmaması için bina sahiplerinin çatılarını temizletmeleri, vatandaşlarımızın da çatı altından yürürken dikkatli ve tedbirli gerekmektedir ‘’ ifadelerine yer verildi.

Haber : Erdal KARAHALİLOĞLU

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: