Çatı Yangını Panik Yaşattı

Erzurum’da bir apartmanın çatı katında yangın çıktı. Alevler yandaki binanın çatısına sıçrayınca vatandaşlar panik yaşadı....

Erzurum’da bir apartmanın çatı katında yangın çıktı. Alevler yandaki binanın çatısına sıçrayınca vatandaşlar panik yaşadı.

İsmet Paşa Caddesi’nde Yaşar Yeğin’in oturduğu üç katlı Nişancı Apartmanı’nın çatı katında elektrik kontağından kaynaklandığı tahmin edilen yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, yandaki Karakaya Apartmanı’nın çatısına sıçradı. Yeğin’in kızının akşam düğünü olduğu öğrenildi. Apartman sakinleri panikle dışarı çıktı.

Vatandaşlar, 20 dakika boyunca itfaiyenin telefonlarının meşgul çaldığını, gelen ikinci itfaiye aracında ise su bulunmadığını ileri sürerek tepki gösterdi. İtfaiye yetkilileri kısa sürede olay yerine 4 ambulansın sevk edildiğini, araçta su bulunmadığı iddialarının ise yalan olduğunu belirtti. Yetkililer, yangına müdahale için merdivenin açılmasını beklediklerini dile getirdi. İtfaiye erleri ayrıca caddedeki iki yönlü park nedeniyle olaya müdahalede zorlandıklarını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Yaklaşık 45 dakika süren çalışmayla yangın söndürüldü. Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne ait su arazözü de itfaiyeye destek verdi. Olayda bir itfaiye erinin boynunda küçük çaplı yanık meydana geldi. İtfaiye eri ambulansla Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: