Çatıda 2 Gün Mahsur Kalan Kedi Için Itfaiye Seferber Oldu

Muş’un Hürriyet Mahallesi Süleymanoğlu Apartmanı'nın çatı katında 2 gün mahsur kalan kedi için itfaiye ekipleri...

Muş’un Hürriyet Mahallesi Süleymanoğlu Apartmanı'nın çatı katında 2 gün mahsur kalan kedi için itfaiye ekipleri seferber oldu. Havanın kararmasına aldırmayan itfaiye ekipleri, mahalle sakinleri ile birlikte çatıda dolaşarak kedi aradı.

Hürriyet Mahallesi Mehmetçik Caddesi üzerinde yaşayan Aleyna isimli bir kız çocuğu, minnoş adını verdiği kedisinin evinin çatısında mahsur kaldığını belirterek, itfaiye ekiplerini aradı. İhbarı değerlendiren ekipler, çatıda mahsur kalan ve korktuğu için yere inemeyen kediyi kurtarmak için çalışmalara başladı. Minnoş isimli kediyi, mahsur kaldığı yerden indirmek için çatıya merdiven dayayan itfaiye ekipleri, evin çatısında kedi aramaya başladı. Fakat aşağıdan sesi duyulan kedi, itfaiye ekiplerini görünce korkup çatıya saklandı. Kediyi kurtarmak için çatıya çıkan itfaiye ekipleri, bu defa kayıp kediyi aramaya başladı. Kedi sahibi ve vatandaşların da katıldığı arama çalışmaları, havanın kararmasına rağmen yaklaşık 2 saat devam etti. Çatıda her yere bakan ekipler, kediye ulaşamayınca aramayı durdurdu. Bunun üzerine çatıdan inen itfaiye ekipleri, bu sefer evin bahçesinde, kedinin sahipleri ile çevrede araştırmalarına devam etti.

Reklam
Reklam

KEDİ 2 SAAT SONRA BAHÇEDE AĞAÇLIKLAR İÇİNDE BULUNDU

Aramalar, en sonunda meyvesini verdi ve aranan minnoş isimli kedi itfaiyecilerden korkup bahçedeki ağaçlıkların içinde saklanırken bulundu. Kedi bulunduktan sonra konuşan İtfaiye Müdürü Fatih Eser, "Bizi bir kız çocuğu aradı ve çok ağlıyordu, kedim çatıda sıkışmış aşağı inemiyor dedi. Biz de hemen ihbarı değerlendirerek, ben de başında olmam ile birlikte geldik kediyi çatıdan indirmeye çalıştık ama kedi bizi görünce korkacak olacak ki kaçıp bahçedeki ağaçlıklar arasında saklanmış iken bulduk." dedi.

Minnoş adlı kedisinin 2 günden bu yana çatıda olduğunu söyleyen Aleyna isimli kız çocuğu ise "Biz kendisi iner diye bekledik. Ama sanırım korktuğu için çatıdan inemedi. Biz de bunun üzerine itfaiye ekiplerinden yardım istedik. Fakat ekipleri gören minnoş korkusu arttı sanırım şimdi de bir yerlere saklandı. Yardımlarından dolayı itfaiye ekiplerine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: