Çatıdan savrulan parça paniğe neden oldu

Başkent’te etkili olan lodosun hasara neden olduğu İbn-i Sina Hastanesi yetkilileri yaptığı açıklamada, hastanenin bölümlerinde...

Başkent’te etkili olan lodosun hasara neden olduğu İbn-i Sina Hastanesi yetkilileri yaptığı açıklamada, hastanenin bölümlerinde verilen hizmette aksama olmadığını belirtti. Hastanenin çatışından düşen bir parça ise paniğe neden oldu.

Hastane yetkilisi çalışan bir personelin aracında hasar oluştuğu bildirildi. Hastanede hizmet veren bölümlerde bir sıkıntı olmadığını aktaran yetkili, “Acil servisinde çalışmasında bir sıkıntı yok. Çatıdan gelen sesler üzerine gerekli çalışma hemen başladı.” dedi.

Çatıya çıkan itfaiye erleri yoğun rüzgâr nedeniyle uçmak üzere olan parçalara müdahale etmekte zorlandı. Korkulu dakikaların yaşandığı hastane önünde kopan bazı parçalar ise paniğe neden oldu. Hastane önünden geçen vatandaşlar kopan parçadan kıl payı kurtuldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz