Çatısı Uçan Hastanede Izdiham Yaşandı

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin 8’inci bloğunun çatısı uçtu. Bir kişinin yaralandığı ve çok sayıda...

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin 8’inci bloğunun çatısı uçtu. Bir kişinin yaralandığı ve çok sayıda araçta maddi hasarın meydana geldiği olay sırasında hastane içinde de izdiham yaşandı. Çatının uçtuğu blokta bulunan vatandaşlar, gürültü üzerine deprem olduğunu düşünerek aynı anda kapıya hücum etti. Bu sırada kısa süreli izdiham yaşandı.

Sabah saatlerinde başlayan fırtına öğle saatlerinde birçok binanın çatısını uçurdu. Ağaçları köklerinden devirdi. Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin 8’inci bloğunun çatısı da şiddetli rüzgâra dayanamadı. Çatının uçması sonucu park halindeki birçok araç maddi hasar gördü. Bir vatandaş da hastaneye kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Bu sırada çatının uçtuğu blokta bulunan hasta ve hasta yakınları da izdihama neden oldu. Bir vatandaş, gürültüyü duyar duymaz güvenlikçilerle birlikte herkesin aynı anda çıkış kapısına hücum ettiğini belirtti. İnsanların gürültü sonrasında deprem olduğunu düşünerek dışarı çıkmak istemesi sonucu izdiham yaşandığını ve hastalar zor anlar yaşadığını dile getirdi.

Fırtına nedeniyle Hürriyet Mahallesi'nde de çok sayıda binanın çatısı uçtu. Eski Sanayi’de ise hem çatılar uçtu hem de ağaçlar devrildi. İki söğüt ağacının devrilmesi sonucu maddi hasar meydana geldi. Bir otomobil ise ağaç altında kalarak büyük hasar gördü.

Çorakçılar Parkı’nda da yaklaşık 30 yıllık çam ağaçları da fırtınanın şiddetine dayanamadı. Devrilen çam ağaçları, kesilip parçalanarak kaldırıldı. Bir çam ağacının park içerisindeki çocuk alanındaki oyuncakların üzerine düşmesi de dikkat çekti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: