Çatlaklar ve Kararmış Dişlerden Kurtulmak İçin Para Dökmenize Gerek Yok!

Eyeliner çekmek işkence olmaktan çıkıyor! Pürüzsüz bir cilde sahip olmak bu maskeyle çok kolay. Derinizdeki çatlaklardan bu kür sayesinde kurtulabilirsiniz... Hepsi ve daha fazlası bu yazıda!

Folyo ile diş beyazlatabilirsiniz!

Tütün, kahve, çay, kola... Dişlerimiz zaman içerisinde adeta bir yaprak gibi sararıp solar. Orijinal rengine döndüremeyiz ama şuanki halinden en az 2 ton açabiliriz. Hem de her mutfakta bulunan folyo sayesinde!

Diş beyazlatıcı folyo nasıl uygulanır?

Diş macunu, karbonat ve alüminyum folyo dişlerinizi beyazlatmak için gerekli malzemeler. Karbonat ve diş macununu birbirine iyice karıştırın. Folyoyu damak boyunuzda kesip ikiye katlayın ve hazırladığınız karışımı içerisine sürün. Folyoyu dişlerinize yapıştırıp en az 30 dakika bekleyin. Folyoyu çıkardıktan sonra dişlerinizi macunsuz bir diş fırçası ile fırçalayıp çalkalayın. Gözle görülür harika farka inanamayacaksınız!

Reklam
Reklam

Pürüzsüz bir cilt için!

Pürüzsüz, nemli ve parlamayan bir cilt için kozmetik ürünlere onca para vermenize gerek yok! Hindistan cevizi yağı ve karbonat ile her zaman istediğiniz o cilde kavuşabilirsiniz!

Hindistan cevizi ve karbonatı bir kasede göz kararı miktarda karıştırın ve cildinize sürün. 15 dakika bekleyin pamuk yardımı ile cildinizden arındırın, yıkayın. Haftada 3 kere uygulayacağınız bu kür sonunda 3 hafta içinde her zaman istediğiniz o muhteşem, kusursuz cilde kavuşacaksınız!


Cilt çatlakları kaderiniz değil!

Genç ya da yaşlı herkesin başının belası cilt çatlaklarını tamamen geçirmek mümkün olmasa bile keskin hatlarından ve gittikçe başka bölgelere yayılmasından kurtulabilirsiniz. Bunun için ihtiyacınız şeker! Şeker cilt üzerindeki ölü hücreleri doğal yolla atan bir maddedir.

Bir yemek kaşığı şeker içine birkaç damla limon suyu ve bir kaç damla badem yağı ekleyin. İyice karıştırdıktan sonra bu karışımla 8-10 dakika boyunca cilt çatlaklarının üzerini ovun. Ardından duş alarak bölgeyi temizleyebilirsiniz. Bir ay boyunca günlük olarak bu işlemi tekrarlayarak cilt çatlaklarının nasıl yok olduğunu gözlemleyebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Tel tokanızla saçlarınızı düzleştirebilirsiniz!

Yıkanmış temiz saçlarınızı bir havlu yardımı ile, nemli kalacak şekilde kabartmadan kurutun. Saçlarınız için kullandığınız nemlendirici kreminizi sürün. Saçlarınızı dörde ayırın ve üç tanesini tel tokalarla tutturun. Boşta kalan saçınızı iyice tarayın ve saç nemlendiricinizin saçınıza iyice işlemesini sağlayın. Ayırdığınız her saça aynı işlemi uygulayın ve dümdüz taradıktan sonra saçlarınızı aşağıya doğru gererek tel tokalarla sımsıkı tutturun. Tüm bu işlemler sırasında saçlarınızın kurumamasına dikkat edin. Eğer kurursa yeniden nemlendirici krem sürün. Bir gece tel tokalarla yatın ve sabah uyandığınızda tokaların çıkartın. Dümdüz saçlarınıza 'merhaba' deyin.


Yumurta sayesinde harika kaşlar!

Süt ve yumurta saç ve kaşlar için protein kaynağıdır. Saç ve kaş köklerinizi uyararak güçlendirir. 1 yumurta sarısı ve 1 yemek kaşığı sıcak sütü karıştırın. Kulak çubuğu ile ılıttığınız karışımı kaşlarınıza ve uzamasını istediğimiz bölgeye kadar sürün. 20 dakika bekleyiniz ve yıkayın. İlk seferde kıl köklerinin güçlendiğini göreceksiniz.

Reklam
Reklam

Saniyeler içinde gıdınızdan kurtulun!

Sırtınızı dik bir şekilde tutun ve çenenizi yukarı doğru kaldırın. 10 saniye boyunca öpücük verir gibi dudaklarınızı uzatın. Bu işlemi 5-10 kez tekrarlayın. Ara vererek en az 3 kez yaptığınızda kısa sürede kaslarınızın çalıştığını ve gerilme olduğunu farkedeceksiniz.


Türk kahvesiyle siyah noktalara veda...

Zeytinyağı ve kahve telvesini iyice karıştırın. Bu karışımı yüzünüze oval hareketlerle sürerek 5-6 dakika cildinize işlemesini bekleyin. Soğuk su ile cildiniz iyice temizlenip zeytinyağının bıraktığı yağlı dokudan kurtulana kadar durulayın. Eğer artan maske olursa buzdolabında 1 hafta süreyle saklayabilirsiniz. Haftada 2 kere uygulayacağınız bu maske ile siyah noktalarınızın yok olup boşluklarının dolduğuna şahit olacaksınız.