Cavani: Transfer haberleri artık sıktı

Golcü oyuncu, tek düşüncesinin İtalya ile oynayacakları maç olduğunu belirtti ve transferi şu an önemsemediğini açıkladı.

Uruguay Milli Takımı'nın golcü ismi Edinson Cavani, hakkında sürekli transfer haberi çıkmasını eleştirdi ve tek düşüncesinin İtalya ile oynayacakları Konfederasyon Kupası 3'üncülük Maçı olduğunu vurguladı.

Özellikle Chelsea, Manchester City ve Real Madrid ile adı anılan Cavani'nin turnuvanın sona ermesinin ardından takımdan ayrılması bekleniyor. Fakat Uruguaylı santrfor transferi konusunun gereğinden fazla abartıldığını vurguladı.

Cavani, "İlk başta rahatsız olmuyordum ama artık sıkıldığımı söyleyebilirim. Gerçekten gereğinden fazla konuşuluyor. Halbuki benim kafamda sadece İtalya maçı var." sözlerini kullanarak transfer haberlerinin rahatsız edici seviyede olduğunu dile getirdi.

Reklam
Reklam

Turnuvada sıradaki rakipleri İtalya'ya da değinen Cavani, "İtalya'da oynuyorum ve hepsini tanıyorum. Zaten turnuva başlamadan da iyi bir yere geleceklerini biliyordum. Hepsini tebrik ediyorum ama yarın akşam oynanacak maçı kazanmak istiyoruz. Tek düşüncem ülkeme yardım etmek." sözleriyle zor bir maç olacağını ama hedeflerinin mutlak kazanmak olduğunu dile getirdi.

Uruguay, bu akşam TSİ 19:00'da İtalya ile karşılaşacak.