Cavcav, kombine bilet uygulamasını kaldırdı

ANKARA (İHA) - Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, kırmızı-siyahlı taraftarların aleyhine tezahürat yapmasına kızarak kombine bilet uygulamasını kaldırdı.

Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala Gençlerbirliği'nde ilginç bir gelişme yaşanıyor. Gençlerbirliği taraftarları yeni sezon için kombine biletlerin satışa çıkmasını beklerken, İlhan Cavcav'ın verdiği kararla bu sezon kombine bilet satılmayacağı öğrenildi. Emniyet Genel Müdürlüğü'nün tribün şiddetini önlemek için kombine kartların kullanılması tavsiyesine rağmen Gençlerbirliği'nin bu sezon kombine bilet satışı yapmayacağı ifade edildi. Kombine bilet satışı yapılmamasının nedeninin ise Başkan İlhan Cavcav'ın taraftarların kendisi aleyhine yaptığı tezahüratlara kızması olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Kırmızı-siyahlı taraftarlar, geçen sezon takımın önemli futbolcuları Ayman ve Risp'in Trabzonspor'a satışında sonra İlhan Cavcav'a tepki göstermişlerdi. Başını Alkaralar Taraftar Grubu'nun çektiği kırmızı-siyahlı taraftarlar, Cavcav aleyhinde 'Cavcav, kefenin cebi yok ki' şeklinde tezahüratta bulunmuşlardı. İlhan Cavcav'ın her sene kombine kart alan taraftarların kendisi aleyhine bu şekilde bağırmasına kızarak, bu sene kombine bilet satılmaması kararını aldığı öğrenildi. Yeni sezon için kombine bilet
çıkarılmasını bekleyen taraftarların ise bu karardan sonra nasıl davranacakları ise merakla bekleniyor.