Çavuşoğlu: İşitme engelli sporcularımızın ihtiyaçlarını karşılayacağız

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye İşitme...

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye İşitme Engelliler Birinci Ligi'nde oynayan Manavgat İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği Futbol Takımı'na her türlü desteği vereceğini söyledi.
AKPM Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'nın Manavgat ilçesinde, MATSO konferans salonunda bayramlaşma sonrası işitme engelliler ile bir araya geldi. İşitme engelliler tercümanı Guddisi Aydın, işitme engelli futbolcuların yaşadığı sıkıntılarla ilgili Çavuşoğlu'na bilgilendirme yaptı.
Sporcuların acil ihtiyaçlarının giderilmesi ile ilgili not alan Çavuşoğlu, AKPM Başkanı ve Antalya milletvekili olarak Manavgat'tan bir işitme engelli spor takımının birinci ligde mücadele etmesinden onur ve kıvanç duyduğunu kaydetti.
Çavuşoğlu, "İşitme engelli kardeşlerimin ihtiyaçlarını karşılayacağız. Birinci ligde daha iyi mücadele vermeleri için ne gerekiyorsa yapacağız. Manavgatlı işitme engelli kardeşlerimin azmi beni gururlandırdı." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz