Çavuşoğlu: Suriye'de Insanlığın Menfaatleri Ne Gerektiriyorsa Yapacağız

AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, "Türkiye sınır boyu itibarı ile Suriye’deki yaşananları yakından takip...

AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, "Türkiye sınır boyu itibarı ile Suriye’deki yaşananları yakından takip ediyor. Orada şu an acı var, kan var. Bu acıların mimarı da Beşar Esed’dir. AK Parti hükümeti olarak insanlığın ve ülkemizin menfaatleri doğrultusunda ne gerekiyorsa yapacağız." dedi.

Kepez Sanayici ve İşadamları Derneği (KEPSİAD)’ni ziyareti sırasında Suriye’de ki yaşanan olaylara değinen Çavuşoğlu, Suriye’de huzurun hakim olması için uğraşacaklarını söyledi. Çavuşoğlu, "Türkiye sınır boyu itibarı ile Suriye’deki yaşananları yakından takip ediyor. Oradaki anlık gelişmeler sadece Suriye için değil, Türkiye’nin geleceği içinde önem kazanıyor. Her şeyden önce insanlığa yapılan zulüm biz Müslümanlar tarafından kabul edilemez durum. Orada şu an acı var, kan var. Bu acıların mimarı da Beşar Esed’dir. AK Parti hükümeti olarak insanlığın ve ülkemizin menfaatleri doğrultusunda ne gerekiyorsa yapacağız. Acıya seyirci kalmayacak, komşumuzda da huzurun hakim olması için çalışacağız." diye konuştu.

Reklam
Reklam

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ile KEPSİAD ziyareti gerçekleştiren Çavuşoğlu, Kepezli işadamlarından Kepez’de yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretin sonunda KEPSİAD Başkanı Ramazan Buzkıran ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Çavuşoğlu, "Kepez, Kepez’e yatırım yapanlara kazandıran bir ilçedir." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: