Çavuşoğlu'dan Erdoğan'ın sözlerine yanıt

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan'ın, "Bursaspor'a dostluk elimizi uzatıyoruz" sözlerine, "Beşiktaş Kulübü keşke dostluk elini geçen sezon Adana'da oynadığımız maçta uzatsaydı. Şimdi daha rahat ortam olurdu" karşılığını verdi.

Çavuşoğlu, yaptığı açıklamada, 16 Kasım Pazar günü sahalarında Beşiktaş ile oynayacakları maçta, İl Spor Güvenlik Kurulu'nun siyah-beyazlı taraftarların stada alınmaması yönünde karar verdiğini hatırlatarak, kararı Bursaspor Yönetim Kurulu olarak saygıyla karşıladıklarını ifade etti. Çavuşoğlu, "Neticede önlemi alacak onlardır. Biz karar neyse ona uyuyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Çavuşoğlu, Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan'ın, "Bursaspor'a dostluk elimizi uzatıyoruz. Bizlere gösterecekleri misafirperverliğin çok daha fazlasını İstanbul'da göstereceğimizden emin olmalarını istiyoruz" sözlerine şöyle karşılık verdi:

"Geçen sezon Beşiktaş'ın cezası nedeniyle ligin ikinci yarısındaki maçımızı Adana'da oynamıştık. Adana Havaalanı'nda yaşanan olayları herkes gördü.

Ne sıkıntılar çektiğimizi ancak bizler biliyoruz. Beşiktaş Kulübü keşke dostluk elini geçen sezon Adana'da oynadığımız maçta uzatsaydı. Şimdi daha rahat ortam olurdu. Bursaspor Kulübü'nün ne kadar misafirperver olduğunu tüm Türkiye çok iyi biliyor. Biz, fair-play çerçevesinde dostluklara önem veren tüm takımlarımıza gereken ilgiyi, gereken misafirperverliği fazlasıyla gösteriyoruz. Çünkü, bizler Bursa şehrini temsil ediyoruz. Biz semt takımı değiliz. Osmanlı'ya başkentlik yapan Bursa şehrinin takımıyız. Her zaman kendimize yakışanı yaparız."

Mehmet Çavuşoğlu, karşılaşmada sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam