Çavuşoğlu’ndan Aü Rektörü Kurtcephe’ye Ziyaret

AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe'yi...

AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe'yi makamında ziyaret etti.

Mevlüt Çavuşoğlu ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, Akdeniz Üniversitesi'nin adını başarılı projelerle dünyaya duyuran bir rektörü, yeniden görevinin başında görmekten dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Kurtcephe’ye ikinci döneminde de başarı dileklerinde bulunan Çavuşoğlu, “Rektörümüz geçtiğimiz 4 yıl içinde tüm dünyanın gözlerini Antalya’ya çevirmesini sağlayan birçok projeye imza attı. Böylesine başarılı işler yapan bir rektörün tekrar atanması Antalya ve Ülkemiz adına büyük kazanç” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Rektör Kurtcephe ise Mevlüt Çavuşoğlu’na üniversite çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz