Çay Bardağındaki El Izi Hırsızlık Zanlısını Yakalattı

Gaziantep’te bir doktorun muayenehanesinden cep telefonu çalan hırsızı, çay bardağındaki el izi yakalattı. 20 ayrı...

Gaziantep’te bir doktorun muayenehanesinden cep telefonu çalan hırsızı, çay bardağındaki el izi yakalattı. 20 ayrı hırsızlık suçuna karıştığı öğrenilen zanlının, cep telefonu çalmak için doktor muayenehanesi ve avukat bürolarını seçtiği, bunu da zevk için yaptığını söylediği öğrenildi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, Kolejtepe Mahallesi Hoşgör Caddesi üzerinde bulunan bir doktor muayenehanesinden 1 adet cep telefonun çalınması olayıyla ilgili çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde çay bardağındaki el izinin, hırsızlık zanlısı A.Ç’ye ait olduğu belirlendi. Daracık Mahallesi’nde bulunan evinde yakalanan zanlı, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nde gözaltına alındı. Toplam 20 hırsızlık suçuna karıştığı öğrenilen zanlının, bir fabrikada işçi olarak çalıştığı, doktor muayenehanesi ve avukat bürolarını telefon çalmak için zevkine dolaştığını söylediği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Zanlı, ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: