Çay İçerken Maganda Kurşunu İsabet Etti

Konya’da çay ocağında oturan bir şahıs, maganda kurşunun koluna isabet etmesi sonucu yarlandı.Olay, merkez Meram...

Konya’da çay ocağında oturan bir şahıs, maganda kurşunun koluna isabet etmesi sonucu yarlandı.

Olay, merkez Meram İlçesi Şükran Mahallesi Muhittin Usta Sokak’ta bir çaycının önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir çay ocağında çay içen Mustafa Güneş (35) kolunda sıcaklık hissetti. Kolunu tutarak çay ocağına giren Güneş, çalışanlara 'tepsi çarpmış olabilir mi, kolum acıdı' dediği sırada kanı fark etti. Kanayan yere elini atan Güneş, yara içerisinden çıkarttığı parçanın 7.65 milimetre çapındaki tabanca mermisini görünce şaşırdı. Vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kolundan yaralı şahsı ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Polis ise çay ocağının olduğu yerde kurşunun nereden geldiği ile ilgili araştırmalara başladı.

Reklam
Reklam

Çay ocağında çalışanlar ile orada çay içenler kurşun sesi duymadıklarını belirterek, ”Arkadaş yarım saat kadar oturdu. Bir şey yoktu. Birden kolumda bir yanma hissettim dedi ve içeri girerek tepsi çarpmış olabilirdi dedi. Ardından da kolundaki yaradan kurşunu çıkarınca vurulduğunu anladı. Sonrası malum polisler geldi “şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: