Çay Meslek Yüksek Okulunda 'çanakkale' Konferansı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Çay Meslek Yüksek Okulunda 'Çanakkale' konulu bir konferans verildi.Konferansa, Garnizon Komutan...

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Çay Meslek Yüksek Okulunda 'Çanakkale' konulu bir konferans verildi.

Konferansa, Garnizon Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Veyis Atmaca, İlçe Emniyet Müdürü Yunus Dinç, Milli Eğitim Müdür Vekili D.Ali Öztürk, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Kaygısız ve Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Celal Demir katıldı.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Celal Demir, rahat ve huzurlu bir yaşam sürülmesi için kahramanların Çanakkale’de canlarını seve seve feda ettiklerini belirterek,“Her biri dünyaya bedel olan Çanakkale şehitlerimizi minnetle anıyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Konferansa konuşmacı olarak katılan Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç. Dr. Turan Akkoyun ise, Türk tarihinin inişli çıkışlı mazisinde Çanakkale Zaferi’nin büyük önem taşıdığını, Çanakkale’nin ‘Bir devrin battığı yer’ olduğunu ve Türk toplumunun geleceği görmesi için Çanakkale Zaferi’nin en önemli başarı öykülerinden biri olduğunu anlattı. Çanakkale Zaferi'nin bu coğrafyayı hak ettiğimizin bir göstergesi olduğunu ifade eden Akkoyun, "98 yıl önce bize bu vatanı canları ve kanlarıyla alarak armağan eden tüm Çanakkale Şehitlerimizi sevgi, saygı, rahmetle anıyor ve önlerinde eğiliyorum" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: