Çay Meslek Yüksekokulu Teknik Gezi Düzenledi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Çay Meslek Yüksekokulu tarafından İşletme Yönetimi Programı 2. sınıf öğrencilerine yönelik, Çay ilçesinde bulunan Beton Travers

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Çay Meslek Yüksekokulu tarafından İşletme Yönetimi Programı 2. sınıf öğrencilerine yönelik, Çay ilçesinde bulunan Beton Travers Fabrikası ile Bolvadin ilçesinde bulunan Avşar Emaye Fabrikası'na teknik gezi düzenlendi.

İnsan Kaynakları Yönetimi sorumlu öğretim elemanı Çay Kaymakamı Hayatı Taşdan gözetiminde düzenlenen teknik gezide öğrenciler ilk olarak beton travers fabrikasını gezerek, yetkililerden fabrikanın işleyişi hakkında teknik bilgi aldı.

Daha sonra Emaye fabrikasına geçen öğrencilere fabrika yetkilileri tarafından emaye fabrikasının yönetim departmanları ve departmanlardaki işleyiş hakkında bilgiler verildi.

Reklam
Reklam

Çay Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Celal Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okul tarafından teknik programlardaki öğrencilere yönelik mesleki gezilerin her yıl düzenlendiğini kaydetti.

Demir, "Çay Meslek Yüksekokulu olarak gezileri düzenlemekteki amaçlarının mezun olan öğrencilerin mezuniyet sonrası iş koşullarını daha iyi tanımasını sağlamaktır" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: