ÇAYASAD 2. Kültür Ve Sanat Festivali

ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Yazarlar ve Sanatçılar Derneği (ÇAYASAD) tarafından düzenlenen "2. Kültür ve Sanat Festivali" kapsamında ahşap oyuncak sergisi

ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Yazarlar ve Sanatçılar Derneği (ÇAYASAD) tarafından düzenlenen "2. Kültür ve Sanat Festivali" kapsamında ahşap oyuncak sergisi açıldı.

Bir alışveriş merkezinde sergilenen oyuncakların yapımını gerçekleştiren ÇAYASAD üyesi Mustafa Atalı, çocuklarla birlikte olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Oyuncakların tamamının el yapımı olduğunu kaydeden Atalı, "Kültürümüzde çocuklara yönelik hangi oyuncaklarımızın olduğunu hatırlatmak için sergiyi açtık. Oyuncaklarımız tamamen doğa dostudur. Çocuklarımız güvenle oynayabilirler. Gösterilen ilgiye çok teşekkür ederim" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Özgür Alantor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: