Çaycının feci ölümü

Aydın'ın Germencik İlçesi'nde otomobilin çarptığı Remzi Teker'i yoldan geçen diğer araçlar ezip geçti.

Aydın'ın Germencik İlçesi'nde otomobilin çarptığı Remzi Teker'i yoldan geçen diğer araçlar ezip geçti. Remzi Teker olay yerinde feci şekilde can verirken, kaçan 4 aracı yakalamak için jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Kaza dün akşam saatlerinde İzmir-Aydın Karayolu Germencik Neşetiye Köyü yakınlarında meydana geldi. Bir kahvehanede çaycılık yapan 46 yaşındaki Remzi Teker, yolun karşısına geçmeye çalışırken, İzmir yönünden gelen bir aracın altında kaldı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Remzi Teker'in üzerinden biri kamyon 4 araç daha geçti. Araçlar olay yerinden uzaklaşırken Remzi Teker olay yerinde feci şekilde can verdi.

Reklam
Reklam

İNSANLIK YOLDA KALDI(FOTO GALERİ)

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, kazaya karıştığı tespit edilen 07 AJJ 36 plakalı aracın sürücüsü Erkan Ö.'yü gözaltına aldı.

KÖYLÜLER TEPKİ GÖSTERDİ
Remzi Teke’nin olay yerinde can vermesinin ardından bir grup köylü yolu trafiğe kapatmak istedi. Köylülerden Süleyman Önder, "Karayolları bu yolun ortasındaki refüjü kaldırdı. Yolda hiçbir ışıklandırma yok. Bu kaçıncı kaza? Kimse önlem almıyor" diyerek tepki gösterdi.

Jandarma ekipleri, kaçan diğer sürücülerin yakalanması için çalışma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz