Çaycuma Belediye Başkanı Gülşen:

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, "Belediyenin altyapı ve diğer çalışmaları hava şartları elverdiği sürece devam edecek" dedi.

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, "Belediyenin altyapı ve diğer çalışmaları hava şartları elverdiği sürece devam edecek" dedi.

Gülşen, gazetecilere yaptığı açıklama, sonbahar mevsiminin yaklaşmasıyla belediye olarak hazırlıklara başladıklarını söyledi.

Belediyenin sorumluluk alanı içerisinde bulunan bölgelerde çalışma yürüttüklerini anlatan Gülşen, şöyle konuştu:

"Kış mevsiminin yaklaşmasıyla Gemiciler Mahallesi Esenler Camisi'nin çevre duvarı çalışması, İstasyon Mahallesi Göçmenler mevkisinde kanalizasyon yenileme çalışması ile İstaş Yapı Kooperatifi çevresinde yol düzenleme çalışmalarını tamamlamaya çalışıyoruz. Aynı zamanda Göçmenler Mahallesi mevkisinde elektrik şebekesi yenileme çalışmaları sürüyor. Belediyenin altyapı ve diğer çalışmaları hava şartları elverdiği sürece devam edecek."

Reklam
Reklam

Muhabir: Hüseyin Tıraş / Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: