Çaycuma Belediye Başkanı Gülşen:

ZONGULDAK (AA) – Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, ilçede araç trafiğinin daha sağlıklı işlemesi için yollara çizgi çalışması yaptıklarını bildirdi.

ZONGULDAK – Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, ilçede araç trafiğinin daha sağlıklı işlemesi için yollara çizgi çalışması yaptıklarını bildirdi. Gülşen, gazetecilere yaptığı açıklamada, karayolları ile yapılan ortak çalışmada Çaycuma köprüsü, Atatürk bulvarı, hastane yolu, Nihat Kantarcı ve hükümet konağının bulunduğu Ömer Kalaycı ve Kahyaoğlu caddeleri üzerinde yol çizgi çalışması gerçekleştirdiklerini söyledi. Çaycuma'da yollara yapılan çalışmayla trafiğin daha güvenli hale geldiğini ifade eden Gülşen, "İlçede araç trafiğinin daha sağlıklı işlemesi için yollara çizgi çalışması yaptık. Yapılan bu çalışmayla ilçe yolların daha da güvenli hale geldiğini ümit ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: