Çaycuma Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu “türkü Dolu Anadolu” Konseri Yapıldı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Belediye Türk Halk Müziği Topluluğu, Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezinde “Türkü Dolu...

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Belediye Türk Halk Müziği Topluluğu, Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezinde “Türkü Dolu Anadolu” adlı konser verdi.

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve eşi Gönül Gülşen’in yanı sıra çok sayıda türkü severin katıldığı konserde 21 eser seslendirildi. Konser, AKM'de gerçekleştirildi. Türk Halk Müziği Topluluğu Başkanı Ayşen Köktürk yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bizim bu dönem üçüncü konserimizdir. Bu konser için arkadaşlarımızı ve hocamızı bu çalışmalardan dolayı çok yormuş olduk. Bu konsere gelen Belediye Başkan’ımıza, sponsorlarımıza, halkımıza ve basınımıza da çok teşekkür ediyorum.”

Reklam
Reklam

Belediye Türk Halk Müziği Topluluğu Şefi Ertuğrul Karabulut ise Türk Halk Kültürü'ne Çaycuma’da büyük ilginin olduğunu ifade ederek, “Çaycuma Belediyesi Türk Halk Müziği topluluğunda, bu yıl altıncı yılımızdır. Sevgili Ayşen Köktürk Başkanlığında Türk Halk Müziğine ve Türk Halk Kültürü'ne çok hevesli bir topluluktur. Her yıl koronun yaklaşık yüzde 80'i değişiyor. Çaycuma’da çok büyük katılımlar var. Biz bu yıl ilk kez 3 kere konser verdik. Hiç yorulmadan büyük bir zevkle çalıştık ve bu konserimizi yapıyoruz. Bu aksam da sezonun son konserini vereceğiz. Çok da güzel konser olacaktır. Sizlere de her konuda sevgilerinizden ve ilgilerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bütün halkımızı bu tür etkinliklere daha artan sayı ile bekliyoruz. Herkese ilgilerinden ve sevgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Şef Ertuğrul Karabulut’u tebrik eden Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ise şöyle konuştu:

“Çaycuma Belediyemizin Türk Halk Müziği Topluluğu, bu akşam 'Türkü Dolu Anadolu' programıyla beraber finalini yapmış bulunmaktadırlar. Ben başta olmak üzere, Ertuğrul Hocama tebrik ve teşekkür ediyorum. Bu zor şartlar altında Ankara’dan 6 yıl boyunca her hafta gelip giderek Çaycuma’mızı sanatsever kardeşlerimizle buluşturdu. Bir kez daha kendilerini tebrik ve teşekkür ediyorum.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: