Çaycuma Da Muhtarlar Yemekte Bir Araya Geldi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Muhtarlar Derneği her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu ‘birlik ve beraberlik’ yemeğini...

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Muhtarlar Derneği her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu ‘birlik ve beraberlik’ yemeğini bu yıl da düzenledi.

Çaycuma ilçesinde, Muhtarlar Derneği her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu ‘birlik ve beraberlik’ yemeğini bu yıl da düzenledi. Yemeğe Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, İlçe başkanları ve belde belediye başkanları katıldılar. Çaycuma Muhtarlar Derneği başkanı Cemil Usluer yaptığı konuşmada birlik beraberlik çağrısı yaparak şunları söyledi; “Bizler her yıl düzenlemiş olduğumuz bu birlik beraberlik yemeğini bu yılda da düzenledik Bizim muhtarlar olarak siyasiyi ve bürokrasiyle beraber olmak dayanışımı içinde olmak bizlerin verdiği bu yemeğe katılanlara teşekkür ediyorum.”

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Mithat Gülşen ise bu beraberliğin sözde değil hizmete de yansıması gerektiğini ifade etti. Gülşen, “Bu yemeği öncelikle birlik beraberlik adı altında düzenledikleri için Muhtarlar Derneğini ve yönetim kurulunu kutluyorum. Sizler de bizler gibi seçimle geldiniz. Sizler köylerimizin bir idarecisi olarak seçimle geliyorsunuz. Görevimizin zor olduğunu biliyoruz. Bu birlik ve beraberlik her zaman olmalıdır. Bizim birlik ve beraberliğimiz hizmet beraberliği olmalı. Bu duygularla muhtar arkadaşlarıma bu yemeği tertipledikleri için tekrar tebrik ediyorum.”dedi. Kaymakam Hasan Yaman, muhtarların işlerinin zor olduğunu söyleyerek birlik ve beraberlik adına bu yemeği düzenleyenleri kutlayarak; “Muhtarlar derneğinin bu etkinliği düzenledikleri için teşekkür ediyorum. Hepinizle köylerinizin işleri vesilesiyle sık sık görüşüyoruz. Gerçekten muhtarlık çok önemli bir görev. Muhtarlık idari yapı olarak da ülkemizde zor bir görev. Köyde bir problem olur önce vatandaş muhtarına müracaat eder. Bu sorunun çözümü konusunda muhtarından yardım ister. Devlete milletin sıkıntılarını aktarılması noktasında da muhtarlık görevi çok önemlidir. Ben 12 yıllık mülki idare amiriyim. Muhtarlarımızın sorunlarını çok iyi bilirim. Bu vesileyle muhtar arkadaşlara tekrar bu birlik beraberlik yemeğini düzenledikleri için teşekkür ediyorum.”dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz