Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdüründen Gülşen'e Ziyaret

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Milli Eğitim Müdürü Kenan Dereli, Belediye Başkanı Mithat Gülşen'i ziyaret etti.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Milli Eğitim Müdürü Kenan Dereli, Belediye Başkanı Mithat Gülşen'i ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine bir süre önce atanan Kenan Dereli, beraberinde Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Kahya ile birlikte Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen'i makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Mithat Gülşen'in Eğitim kurumlarına, özellikle çevre düzenlemesi konusundaki yardımlarını takdirle karşıladıklarını vurgulayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Dereli, "Belediye Başkanımızın yaptığı hizmetler hepimizi gururlandırıyor. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Dereli'ye ziyareti için teşekkür eden Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ise, "Kurumlar arası dayanışma, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: