Çaycuma’da Aniden Sola Doğru Dönen Araca Motorsiklet Çarptı

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil aniden sola doğru dönünce seyir halinde...

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil aniden sola doğru dönünce seyir halinde olan motorsiklet otomobile çarptı.

Edinilen bilgiye göre, Gökçebey ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil aniden sola doğru dönünce seyir halinde olan motorsiklet otomobile çarptı. Kaza, Çarşı Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerinde bulunan bir mobilya dükkanın önünde saat 16.25 sıralarında meydana geldi. B.E. idaresindeki ve seyir halinde giden 67 YE 346 plakalı motorsiklet, yine seyir halinde giden ancak sola doğru aniden direksiyonunu kıran O.O. yönetimindeki 67 NC 316 plakalı otomobile çarptı. Meydana gelen kazada otomobilin sol kapısına çarpan motorsiklet sürücüsü B.E. hafif şekilde yaralandı. Otomobil ve motorsiklet sürücüsünün yapılan alkol kontrolünde alkolsüz olduğu tespit edilerek olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz