Çaycuma'da Gençlik Haftası Nedeniyle Kortej Yürüyüşü Yapıldı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Atatürk'e saygı...

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Atatürk'e saygı yürüyüşü düzenlendi.

Çaycuma ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Atatürk'e saygı yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşe, Atatürkçü Düşünce Derneği Çaycuma Şube Başkanı Bayram Cura, CHP Kadın Kolları Başkanı Günseli Türkyılmaz, Türk Hava Kurumu Çaycuma Şube Başkanı Feridun Güner de katıldı. Stadyum önünden Anadolu Lisesi bandosu eşliğinde yapılan yürüyüşte, ortaöğretim öğrencileri dev Türk Bayrağı ve dev Atatürk posteri açtı. Atatürk Anıtı'nda son bulan yürüşün ardından, saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Yürüyüş esnasında Çaycumalılar da, iş yerleri camlarına ve evlerinin balkonlarına çıkarak, alkış temposu tuttu.

Reklam
Reklam

Öte yandan ilçede beş gün boyunca sürecek olan Gençlik Bayramı kutlamaları kapsamında voleybol ve atletizm müsabakaları, ebru sanatı gösterimi, resim sergisi, satranç turnuvası, halk oyunları ve dans gösterileri, okçuluk müsabakaları, bisiklet turu, Atatürk'ün Zonguldak gezisi fotoğraf sergisi, Atatürk'ün sevdiği türküler ve fener alayı etkinliklerinin düzenleneceği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: