Çaycuma'da Öğrenci Çalıştayı Yapıldı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde İsmail Hakkı Tonguç Yatılı İlköğretim Okulu'nda ARGE birimi tarafından Ortak Akıl Platformu...

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde İsmail Hakkı Tonguç Yatılı İlköğretim Okulu'nda ARGE birimi tarafından Ortak Akıl Platformu Projesi kapsamında öğrenci çalıştayı yapıldı.

Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE biriminin Ortak Akıl Platformu projesinin öğrenci ayağını oluşturan öğrenci çalıştayı, İsmail Hakkı Tonguç Yatılı İlköğretim Okulu konferans salonunda yapıldı. İlçedeki okulların öğrenci meclisi başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen çalıştayda, "Öğrenci olarak misyonumuz", "öz eleştirimiz", "aile öğretmenlerimizden beklentilerimiz", "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden beklentilerimiz", "Okullar ve eğitim ortamlarındaki eğitim sorunları", "Kişisel gelişimimiz ile yetişmemiz", "Nasıl bir eğitim metodu" başlıklarında öğrencilerimizin görüş ve önerileri alındı. Öğrenciler, öğrenci meclislerinin bu tür toplantılarla etkin kılınmasının çok yararlı olacağını söylediler ve bu toplantıların amaca hizmet edebilmesi için düzenli aralıklarla devam ettirilmesi gerektiğini belirttiler.

Reklam
Reklam

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, çalıştaya ev sahipliği yapan İsmail Hakkı Tonguç Yatılı İlköğretim Okulu Müdürlüğü'ne ve toplantıya katılan öğrenci meclis başkanlarına teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz