Çaycuma’daki Yeni Köprüye Başkan Gülşen’den Asfalt Müjdesi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, 6 Nisan 2012 senesinde yıkılan ve 15 kişinin hayatını kaybettiği köprünün yerine...

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, 6 Nisan 2012 senesinde yıkılan ve 15 kişinin hayatını kaybettiği köprünün yerine yapılan yeni köprünün tamamlanma aşamasına geldiği ve asfaltının da bir hafta içerisinde döküleceği kaydedildi.

Çaycuma ilçesinde 6 Nisan 2012 tarihinde meydana gelen köprü faciasında, 15 kişinin hayatını kaybettiği köprünün yüklenici firma tarafından 6 ay gibi kısa bir sürede bitirilmesinin ardından çalışmalarına devam eden Çaycuma Belediyesi ve yüklenici firma yetkilileri, köprüde su sızdırmazlık işleri yapılarak bir hafta içerisinde asfaltının dökülüp trafiğe açılacağını bildirdi. Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen konuyla ilgili yaptığı açıklamada, havaların ısınmasıyla beraber köprüde çalışmaların devam ettiğini ve su sızdırmazlık çalışmalarının yüklenici firma tarafından yürütüldüğünü belirtti. Gülşen, “Zonguldak İl Özel İdaresi ve belediyemiz, yıkılan köprünün yerine yeni köprü yapılmasıyla beraber çalışmaları başlatmış bulunmaktayız. İl Özel İdaresi şantiyesinde asfalt malzemelerimiz hazır bulunmaktadır. Önümüzdeki haftanın başından itibaren hemen sıcak asfaltımızı dökmeye başlayabiliriz. Daha sonrada köprüyü resmen trafiğe açacağız. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam etmektedir. Havalar ısındı ve bir hafta içerisinde netice alacağımızı umut ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: