Çaycumalılar Derneği Başkanı Çiloğlu, Yasader’in Seminerine Katılacak

Zonguldak Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, YASADER’in seminerine katılacak.Zonguldak Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu’nun YASADER’in...

Zonguldak Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, YASADER’in seminerine katılacak.

Zonguldak Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu’nun YASADER’in seminerine katılacağı belirtildi. YASADER tarafından düzenlenen yasama okulu projesi kapsamında tüm Türkiye’de bazı sivil toplum örgütlerine seminer verildiği ve bu seminerin sonunda Türkiye genelinde 27 tane dernek TBMM’ne davet edilerek, değerlendirme toplantısı yapılacağı belirtildi. Projede Zonguldaklı Bürokrat Ali Özer’in de Proje Koordinatörü olarak görev aldığı ifade edildi.

Reklam
Reklam

Başkan Çiloğlu, “TBMM bünyesinde kurulan Yasama Derneğinin amacı daha katılımcı, demokratik ve etkin bir yasama sürecine, yasama bilimi ve tekniğinin geliştirilmesine katkı sağlamak, yasama sürecinde rol alan kişiler arasında iletişimi güçlendirmek ve sivil toplumun yasama sürecine katılımını destekleyerek demokrasinin gelişmesine hizmet etmek” dedi.

Projenin içeriği, TBMM, Sivil Toplum Kuruluşların TBMM ile ilişkileri, Olanaklar, Yollar ve Fırsatlar. Yerel, bölgesel öncelikleri ve ihtiyaçları belirlemek ve TBMM’ye yönelik Çalışma Yöntemleri Atölyeleri olduğu vurgulandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: