Çaycumaspor Süper Amatör Lige Hazırlanıyor

Zonguldak Süper Amatör Lig takımlarından Çaycumaspor, kendi tesislerinde kamp çalışmalarına devam ederek lige hazırlanıyor.Çaycumaspor kendi...

Zonguldak Süper Amatör Lig takımlarından Çaycumaspor, kendi tesislerinde kamp çalışmalarına devam ederek lige hazırlanıyor.

Çaycumaspor kendi tesislerinde kamp çalışmalarına devam ederek lige hazırlanıyor. Sentetik sahada lige hazırlanan Çaycumaspor, ligi en iyi yerde bitirmeyi hedefliyor.

Bu sezon ligde kuvvetli takımların olduğunu bu nedenle oldukça çekişmeli geçeceğini ifade eden teknik hoca Serkan Bankoğlu; “İkinci etap çalışmalarımızı kendi tesislerimizde sürdürüyoruz. İyi bir çalışma dönemi geçiriyoruz. Takım kaynaşmış durumda. Bayram sonrası hazırlık maçlarına başlayacağız. Sezon açılışımız olacak. Genç, koşan bir ekip olarak iyi bir takım olma yolundayız. Aramıza bayramdan sonra katılan arkadaşlarımız da olacak. Lige hazır bir seviyede girmek istiyoruz. Bu sezon kolay bir lig olmayacak. Süper Ligde bu sene gerçekten kaliteli takımlar var. İnşallah sakatlık vermeden bitirebileceğimiz en iyi yerde ligi bitirme hedefindeyiz. Bu hedeften hiçbir zaman sapmayacağız. İyi çalışıp el ele verip taraftarlarımızla birlikte en iyi yere gelmeyi istiyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz