Çayda Atletizm Seçmeleri Yapıldı

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde, Atletizmi Geliştirme Projesi kapsamında yapılacak il yarışmaları için seçmeler yapıldı.Çay Belediye Düğün...

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde, Atletizmi Geliştirme Projesi kapsamında yapılacak il yarışmaları için seçmeler yapıldı.

Çay Belediye Düğün Salonu önünde başlayan koşu, Çay Meslek Yüksek Okulu önünde son buldu. 11 -13 yaş arası öğrencilerin katıldığı seçmeler bin 500 ve 2 bin metre olarak düzenlendi. Yarışlar sırasında bayılan bazı kız öğrencilere 12 Acil Servis ekipleri anında müdahalede bulunarak hazır bekletilen ambulans içerisinde tedavi uyguladı.

Çay İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Fahri Selvi, "Atletizmi Geliştirme Projesi kapsamında 9 Mart Cumartesi günü ilimiz Atatürk Stadı'nda yapılacak olan seçmeler için 11-13 yaş arası öğrencilerimiz arasından ilçemizi temsil edecek adaylarımızı belirledik" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: