Çayda Çıra Mahallesi İçin Yoğun Tempo

Elazığ Belediyesi şehir trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak ve Çayda Çıra Mahallesi ile Zübeyde Hanım Caddesi’ni...

Elazığ Belediyesi şehir trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak ve Çayda Çıra Mahallesi ile Zübeyde Hanım Caddesi’ni birbirine bağlayacak olan yeni imar yolu açma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, en kısa sürede bulvarın tamamlanacağını söyledi. Selmanoğlu, "Geçtiğimiz günlerde bulvar çalışmalarının başlangıcını Elazığ Valisi Muammer Erol, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Kutbettin Demirdağ ve çok sayıda davetlinin katılımıyla verdik. Şehrin yeni ve gözde yerleşim yerlerinden olan Çayda Çıra Mahallesi'nin hızlı bir gelişim göstermekte ve çok sayıda vatandaş burada ikamet ediyor. Bulvarın açılmasıyla hem şehir trafiğinde önemli bir rahatlama olacağını hem de mahalle sakinleri ve buraya gitmek isteyenlerin çok daha hızlı ve çok daha kısa bir mesafeden yolculuk yapacaklar" dedi.

Reklam
Reklam

Çayda Çıra Mahallesi ile Zübeyde Hanım Caddesi’ni birbirine bağlayacak olan yeni imar yolu açma çalışmalarını Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirten Başkan Selmanoğlu, yeni imar yolunun bin 500 metre uzunluğunda ve standartlara uygun olacağını, muhtemelen yaz ayları içerisinde vatandaşların bu yolu kullanmaya başlayabileceklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: