Çayda Çıra Mahallesi’nde ağaçlandırma

Elazığın son mahallelerinden olan Çayda Çıra Mahallesinde Belediye tarafından ağaçlandırma çalışmalarına başlandı

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, yeni yerleşim yerlerinden olan Çayda Çıra Mahallesi’nde hizmetlerin yoğunlaştığını ve burayı önemsediklerini belirtti.

Çayda Çıra Mahallesi’nde son olarak 834 adet Memur-Sen toplu konutlarının hak sahiplerine teslimiyle birlikte buradaki yoğunluğun daha da arttığını belirten ve mahalle sakinlerinin sıkıntı yaşamaması adına Elazığ Belediyesi olarak hizmetlerinin yoğunlaştığını ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, son olarak ekiplerin burada 520 adet ağaç diktiğini ve çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili açıklamasında “250 altuni piramit mazı, 200 çınar ile 40 top akasya ve 30 süs eriği türlerinden oluşan ağaçların Çayda Çıra Mahallesi’nde Akgün Oteli ile Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksek Okulu arasında kalan bulvarda dikilmeye başlandığını” söyleyen Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, bahar aylarında da Çayda Çıra Mahallesi’nde yer alan orta refüjlerde bitkilendirme çalışmasının yapılacağını kaydetti.

Başkan Selmanoğlu değerlendirmesinde son olarak “kış mevsimi içerisinde hava koşullarına uygun olarak çalışmalarının Çayda Çıra ve diğer mahallelerde aralıksız süreceğini” söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: