Çay’da Çocuk Şenliği

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Çay Meslek Yüksekokulu (MYO) Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü, Çocuk...

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Çay Meslek Yüksekokulu (MYO) Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü, Çocuk Gelişimi Programı tarafından, bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Geleneksel Çocuk Şenliği’ yüksekokul yerleşkesinde yapıldı.

Çay ilçesinde 4-6 yaş arası yaklaşık 150 çocuk etkinliğe katılırken, minikler kendileri için düzenlenen sergiyi gezdi ve çocuk tiyatrosunu izledi. Etkinlik aralarında çocuklara çeşitli ikramlarda da bulunuldu. Kendileri için hazırlanan animasyon gösterisini de izleyen çocuklar, kareoke etkinliğinde de neşeli anlar yaşadı. Şenlik süresi boyunca çocuklar gönüllerince eğlenirken, Çay MYO bünyesinde bulunan Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri de çocuklarla bir araya gelme fırsatı sundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: