Çay'da Trafik Haftası Kutlamaları

Çay ilçesinde Trafik Haftası nedeniyle Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası kutlama programı düzenlendi.

Çay ilçesinde Trafik Haftası nedeniyle Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası kutlama programı düzenlendi.

Çay Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde öğrencilere ve misafirlere trafikte kullanılan malzemeler tanıtılırken trafikte uyulması gereken kuralları anlatan broşürler dağıtıldı.

Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen etkinliğe, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Ferit Kahriman, Belediye Başkanı Ali Yakut, Emniyet Müdürü Yunus Dinç, Milli Eğitim Müdürü Tekin Güvenir, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Savaş Başdoğan, yaptığı konuşmada, dünya sağlık örgütü tarafından yapılan araştırmada 1 milyon 250 bin kişi trafik kazalarında ölmüş, 50 milyon kişinin ise yaralandığını söyledi.

Başdoğan, "Trafik kazaları sosyal yaşama ve milli ekonomiye büyük zarar verdi" dedi.

"İlk Yardım" ve "Emniyet Kemerinin Önemi"ni anlatan trafik konulu sunu, "Hatalıysam Arayın" adlı piyesin ardından trafik kazalarında hayatını kaybeden ünlülerin klibi ve trafik kazaları sunusu ile program sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: