Çaydeğirmeni İzci Kampında Ateş Gecesi Düzenlendi

Zonguldak’ın Çaydeğirmeni beldesinde bir haftalık kampa giren izciler, kampta öğrendikleri çeşitli gösteriler ile final gecesi...

Zonguldak’ın Çaydeğirmeni beldesinde bir haftalık kampa giren izciler, kampta öğrendikleri çeşitli gösteriler ile final gecesi düzenleyerek davetlilere unutulmaz dakikalar yaşattılar.

Çaydeğirmeni İzci Kampı'nda düzenlenen geceye Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Zonguldak İzci Kurulu Başkanı Bahtiyar, Emiroğlu,Çaydeğirmeni Jandarma Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Yusuf Ejder Şimşek ve çok sayıda davetli katıldı.

Etkinlik, kamp müdürü Recep Kıyar’ın izci ateşini yakması ile başladı. Yavrukurt izciler de davetlilere yanan ateşin etrafında ateş valsi gerçekleştirdiler. Çaydeğirmeni Belediyesi olarak en büyük yatırımlarının eğitim olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, “İki yıldır Çaydeğirmeni’nde kampa giren izcilerimiz sosyal ve kültürel açıdan beldemize büyük katkı sağlamıştır. Çocuklarımızın birbirleriyle kaynaşmasını ve yeni arkadaşlar edinmesine aracı olmuştur. İzci kamplarının çocuklarımızın kendine olan öz güvenlerinin gelişmesinde büyük faydasını görmekteyiz. Belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde izcilerimize kamp süresi boyunca her türlü desteği sağlamaya çalıştık. Zonguldak’ta yetişen çocuklarımızın da yarının daha güçlü Türkiye’sinin yönetiminde söz sahibi olmasını istiyoruz. Bu anlamda belediye olarak eğitime ve spora olan desteklerimiz sürecektir. Organizasyonda emeği gecen herkese teşekkür ediyorum’’dedi.

Reklam
Reklam

Zonguldak İzci Kurulu Başkanı Bahtiyar Emiroğlu ise yaptığı konuşmada, ”Çaydeğirmeni Beldesinde iki yıldır kamp kurmaktayız ve bu süre içinde Belediye Başkanımız Satılmış Gebeş ‘in destekleri ile etkinliklerimizi tamamladık. Bizlere her konuda destek veren Satılmış Gebeş’e ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: