Çaydeğirmeni’inde Doğal Ürünler Tasarım Sergisi

Çaydeğirmeni Beldesinde Doğal Tasarım Ürünleri sergisi açıldı.Zonguldak’ın Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Beldesinde Doğal Tasarım Sanatçısı...

Çaydeğirmeni Beldesinde Doğal Tasarım Ürünleri sergisi açıldı.

Zonguldak’ın Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Beldesinde Doğal Tasarım Sanatçısı Uğur Soydan tarafından Doğal Tasarım Ürünleri Sergisi açıldı Geçtiğimiz yıllarda Zonguldak ve ilçelerinde birçok sergi açan Uğur Soydan bu kez de Çaydeğirmeni Neco’nun Yeri Restaurant’ta ürünlerini sergiledi. Aynı zamanda İyi bir ressam da olan ve yaptığı tablolarla birlikte doğadan topladığı ilginç ürünleri bir araya getiren Uğur Soydan’ın açtığı sergi gerek protokol ve gerekse diğer davetliler tarafından büyük ilgi gördü. Çaydeğirmenli restaurant Sahibi Necati Çaybaşı’nın katkıları ile açılan serginin açılışında protokolün yanı sıra bölge işadamları da hazır bulundular. Düzenlenen serginin açılışında konuşan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, "Uğur Soydan beyi açtığı sergiyle beldemize ayrı bir hava kattı kendisine ve serginin açılışında kaktıklarını esirgemeyen firma sahibi arkadaşımız Necati Çaybaşı’na teşekkür ediyorum. Beldemiz Belediyesinde yol, su, kanalizasyon ve toplu konut anlamında vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını gidermiş bulunmaktayız. Belde olarak Türkiye’de ilk toplu konutu inşa edip hak sahiplerine teslim eden belediyelerin arasındayız. Bunu burada gururla ifade etmek istiyorum İkinci etapta da son aşamalara gelmiş bulunmaktayız. İnşallah Çaydeğirmeni Beldemizi ilimizin en güzel ve en yaşanır yeri haline getirmek için tüm imkanlarımızın seferber etmeye devam edeceğiz. Bunun yanı sıra hem sosyal anlamda hem de kültürel anlamda da insanlarımıza bir şeyler sunarak bu tür etkinliklerin sadece büyük şehirlerde yapılmadığını gösterilim istedik. Emeği geçenlere ve katkıda bulananlara teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Doğal Tasarım Sanatçısı Uğur Soydan ise, "Bir sanatçı olarak bana destek veren Belediye Başkanmız, mekan sahibi Necati Çaybaşı ve Çanakçılar A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mithat Çanakçı’ya teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Düzenlenen sergi açılışına; Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Çanakçılar A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mithat Çanakçı, Bölge işadamları Resul Alagöz ve Hayrullah Karaca ve çok sayıda davetli katıldı. Sergi bir hafta süreyle açık kalacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: